luni, 9 februarie 2009

Cuvant Inainte.....Bloggarim Maria Ta...

Salutare tuturor!! De ce cuvant inainte? Pentru ca, intai a fost cuvantul, dupa care Doamne Doamne a facut lumea in 6 zile, iar a 7-a a lasat-o pentru odihna. Iertata sa imi fie comparatia. La mine a fost cuvantul si in cateva ore blogul....Insa realizarea mea, nici macar insignifianta nu este fata de ce a facut Cel de Sus... Gata cu palavrageala, trecem la treburi serioase. In ultimul timp se tot vorbeste despre blog. Uau cine nu are blog nu este "cul". Pana si bunicutza comunista, personajul care ar fi facut un rol mare in filmul "Nasul", Ion Iliescu, cel cu engleza varianta ruseasca, a ajuns sa aibe blog. Bineinteles doar cuvintele lui, ca de tehnica se ocupa baieti bine platiti din banii nostri. Eventual un SPP-ist, 2 pe 2, care in afara de a trage de fiare, de a-l pazi de ouale(nu ale lui Nastase, ci ale unui parinte ce si-a pierdut fara rost copilul intr-o lovitura de stat cu numele de revolutie), si monedele aruncate din public, mai stie si sa scrie la calculator, asta intre doua telefoane ascultate. :)). Da..M-am gandit daca tot folosim acelasi net, eventual aceeasi extensie, daca tot ne numim bloggeri..ce avem in comun. Ce am eu in comun cu bunicutza comunista, sau Elena Udrea...Pai ne leaga ceva ...un fir infipt intr-o mufa, niste kbs, sau neste banda...pai si cam atat. Suntem 2 categorii mari si late de bloggeri. Aia de se lauda cu ajutorul blogului si al netului, si aici se incadreaza cu brio, Ion Iliescu, Elena Udrea&Co, si noi astia multi care folosim blogul pentru a ne face cunoscute neajunsurile, durerea, repulsia fata de niste burtosi, silosi, care dorm in parlament si cand se trezesc striga : "Crizaaaaaaa", si mai disponibilizeaza niste oameni, ca doar de...de unde sa mai iei salariu de sute de milioane, de lei vechi. Insa burtosii, sau sexoasele politiciene, ar trebui sa ne multumeasca. Unul dintre noi, vrand sa isi exprime cele mai sus amintite, a inventat bloggul. Si ei ca de obicei, ca raia, gata...au populat imediat netul cu blogurile lor, cu laudele lor..ca doar de, si asta este de cele mai multe ori fara bani. Si la o adica, din banii nostri chiar nu conteaza. ..iar snobi care sa le linga labele jegoase chiar si pe net, se gasesc la tot pasul. La final o sa va spun si un banc, si apoi o sa fac si o analogie. Pe vremea lui Stefan cel Mare, foamete, alea alea, si iese intr-o zi Stefan cu un pachet de biscuiti, spunand": -Biscuiiiiti!, iar ostenii toti: -Biscuim Maria Ta. Exact asa si noi cu bloggul. Cineva l-a inventat si a strigat:Blooooog. Iar noi, si mai buni, si mai rai, si mai grasi, si mai slabi, si mai saraci, si mai bogati...strigam de atunci incontinuu..."Bloggariiiiiim Maria TA". Pe curand!!!

9 comentarii:

  1. Blogariiiiim Maria TA! :)) E, oricum i-ar spune unii, o metoda de refulare dupa ce vedem zilnic numai oameni si fapte de te fac sa iti stea mintea in loc. Asa ca.... wellcome in the blogosfere!

    P.S. Blogariti si voi, cei care ne monitorizati, ca poate aveti si voi de spus multe...

    RăspundețiȘtergere
  2. Bun venit in clubul select al blogarilor!

    RăspundețiȘtergere
  3. imi place cum iti exprimi "amarul", pacat de neputinta noastra (ca natie) ca am ajuns doar sa ne refulam pe blog-uri si............ cam atat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu ai haz!
    In ceea ce priveste cateva din persoanele la care faci referire in textul tau de inceput, cred ca ti-ar trebui cam 10 vieti sa citesti ce au scris ei.
    Nu cred ca ai auzit de tratatele de drept international scrise de unii dintre ei, la care poate nici titlul nu ai sti sa il citesti. E PREA GREU!

    RăspundețiȘtergere
  5. daca te referi la limba rusa, sa stii ca mai stiu cate ceva sa citesc...
    multumesc pentru comment!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Bravo Georgica! bun inceput . Cat pt Anonimul care zicea de tratatele de drept sunt si eu curios la cine se referea? La Nastase sau la Elena Udrea?

    RăspundețiȘtergere
  8. Stimate celalalt anonim, la ce tratate de drept international te referi? Lumineaza te rog niste bieti tembeli, prosti,care suntem, si care au avut marea nerusinare sa citeasca cu totul altceva decat aceste tratate. Macar un titlu sa ne dai, promit sa studiez indelung problema.

    Oare Elena Udrea cu ce-o fi scriind? A, cred ca poseda un ruj in poseta ei extrem de scumpa............ Ca de don Iliescu, stim toti ca are un pixulet.

    RăspundețiȘtergere