vineri, 3 aprilie 2009

Patachina si drepturile omului!!!

Salutare. Cand am vazut stirea, daca nu m-as fi uitat pe siteul celor de la Realitatea, as fi spus ca este o gluma. Asa am luat toata treaba in serios, si am facut haz de necaz. Patachina din filmuletul de mai jos, atentie, este "Preşedinta Ligii Naţionale şi Internaţionale pentru Apărarea Drepturilor Omului ". Insasi inceputul sincronului este de tot rasul. "Micutul", de la Realitatea, probabil eclipsat de valoarea, personalitatea, coeficientul de inteligenta, fizicul, prezenta de spirit, freza, etc, interlocutoarei, o cam ia pe aratura negasindu-si cuvintele in fata somitatii. La inceput am zis ca ceva nu este in regula, am crezut ca blonda din fundal este cea care tre sa dea sincronul. Zic si io ca omul, o fi emotiva, nu o fi avand cuvintele la ea, vrea sa isi strige inetrventia si nu vrea sa iasa sunetul distorsionat. Da de undeeeee. In dreapta reporterului, ramas fara aer, coplesit de maretia, si insemnatatea momentului....surpriza. Patachina in toata deplinatatea ei, cu un dulşi acşent moldovenesc, ni spuni, sau de fapt incearca sâ ni spunâ, şi-o cătat ie şâ şi-o găsât di fapt. Mare surpriza, pe dl Becali, proaspat bagat la mititica. Daca acest personaj, sora lui "şasâ cai", ne reprezinta drepturile si mai ales, ca o face si pe plan international, fratilor am dat-o Dracului de tot. Iata stirea cu pricina, preluata de pe siteul Realitatea:

3 comentarii:

  1. dezastru fratilor ,m-am speriar rau de tot ,ne reprezinta international ,durere,vai de cucu nostru..

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel putin ,reprezentii filialelor sunt cu un coeficient de intelectualitate mult mai mare,spun asta pt.ca am auzit cateva discursurii de la presedintii filialelor Brasov si Bistrita.
    Ba!! parca mai merge frumoase ,destepte,dar baba aceasta, ce cauta prin puscarii ? cand moartea o asteapta acasa, Lasa haturile in mana altora matusa....

    RăspundețiȘtergere
  3. Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul...

    RăspundețiȘtergere